Huisregels

Le Lucanty: Huisregels

Wij verzoeken u vriendelijk de volgende punten te lezen en te respecteren. Bij het niet naleven van deze regels kan de waarborg ingehouden worden.

 

1. Respecteer de gehuurde vakantiewoning en haar omgeving, met inbegrip van de stilte na 22 uur.

2. Houd u aan het maximum van 8 personen + 1 baby.

3. Alle huisdieren, om het even van welke soort, zijn uitdrukkelijk verboden. Indien u toch huisdieren meebrengt, hebben wij het recht u de toegang tot de woning te ontzeggen. Indien er toch huisdieren binnen worden gebracht zonder ons medeweten  zal dit aanleiding geven tot extra schoonmaakkosten

4. Laat de woning en haar inhoud in perfecte staat achter voor de volgende gasten. Alle meubels behalve de tuinmeubels, moeten op hun plaats blijven staan. Bij het verlaten van de woning dient de vaat terug geplaatst te worden, het afval op de daartoe voorziene plaats verzameld te worden, de toiletten in propere toestand achter te laten en de woning dient geveegd/gestofzuigd te worden . De woning wordt dan verder door ons gepoetst.

5. Loop niet met schoenen of laarzen op de trap en in de slaapkamers.

6. Respecteer de regels voor het sauna gebruik.

7. Deze woning is aangesloten op een individueel waterzuiveringsstation. Gelieve NOOIT maandverband, inlegkruisjes, tampons, luiers, etensresten, of andere zaken in het toilet te gooien en door te spoelen. Dit kan aanleiding geven tot verstoppingen en slecht functioneren van de waterzuivering en zullen aanleiding geven tot extra kosten voor de huurder. Beperk het gebruik van toiletpapier en chemische middelen

8. Gebruik altijd beddenlakens, dekbedovertrekken en kussenslopen, zo niet hebben we het recht de huurwaarborg in te houden voor de reiniging van de matrassenbeschermers. Alle bedden en kussens zijn door ons al voorzien van een matras/kussenbeschermer.

9. Gelieve ons  in geval van schade of problemen altijd en onmiddellijk te verwittigen op 0475/56.70.90.  Uiteraard kunt u ons voor praktische vragen ook contacteren.

10. De houtkachel is met kennis van zaken te behandelen en op een verantwoorde wijze te gebruiken en dient gereinigd te worden voor vertrek. (zie ook handleiding kachel). Gebruik enkel hout dat door ons ter  beschikking (tegen betaling) gesteld wordt.

11. De tuin staat ter uwer beschikking. Gelieve bij het spel ervoor te zorgen dat de beplanting en omheining niet beschadigd worden. Openvuur (korf/schaal is verboden.

12. Roken is binnenshuis verboden. Gelieve buiten geen sigarettenpeuken in de tuin/oprit weg te gooien.

13. Fonduen, frituren en steengrillen is binnenshuis verboden.

14. Werp niets over de omheining of in de tuin, ook geen etensresten of groenresten, (wilde) dieren komen hierop af en dit leidt tot problemen.

15. Na uw verblijf dient u de thermostaat op ‘Away’ te plaatsen . Indien u dit niet doet, wordt het verdere verbruik door verrekend. Zie handleiding thermostaat. Alle ramen dienen gesloten te worden  maar enkele (slaapkamers)  ventilatieopeningen dienen  open blijven.  Koelkast (deur open laten) en alle andere elektrische toestellentoestellen dienen uitgeschakeld te worden.

16. Vuilnis dient verzameld te worden in de gemeentelijke vuilniszakken (1 ter beschikking in de vuilnisbak buiten).

17. Glas moet naar de glasbol (aan het kerkhof van Soy) en papier/karton dient meegenomen te worden of naar het containerpark gebracht te worden (voor openingsuren zie infomap). Indien u wenst dat dit door ons gebeurt wordt hier 10 euro voor aangerekend. PMD dient in de zak in de garage gedeponeerd te worden. Gelieve correct te trieren; eventuele boetes worden doorverrekend aan de huurder.  

 

Geniet van uw verblijf in ‘Le Lucanty’ en behandel het als een ‘goede huisvader’ zodat het voor de volgende gasten ook een aangenaam verblijf wordt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een week: van vrijdag (aankomst tussen 16-18 u.) tot vrijdag (vertrek vóór 10 u.)

 

 Een weekend: van vrijdag (aankomst tussen 16-18 u.) tot zondag (vertrek vóór 20 u.)

 

 Een lang weekend: van vrijdag (aankomst tussen 16-18 u.) tot maandag (vertrek vóór 10 u.)

 

 Een midweek: van maandag (aankomst tussen 16-18 u.) tot vrijdag (vertrek vóór 10 u.)

 

 Verlengd weekend: van woensdag of donderdag (aankomst 16-18 u) tot zondag (vertrek vóór 20 u.)

Wenst u een andere periode; gelieve ons te contacteren

 

Extra kosten

 

 

 

 

Verblijftaks:

€ 0,95 /pp/nacht)

 

 

verplichte schoonmaak

€ 60

 

 

 

houtmand

€ 7,50

 

 

 

elektriciteit

€ 0,39/kwh

 

 

 

gas (per begonnen %)

€ 17 /%

 

 

 

water

€ 4,00/m³

 

 

 

vuilnis

€ 1/zak

 

 

 

waarborg

€400 (weekend)

 

 

 

 

 

 

Voorschot

 

 

 

 

Een voorschot van 30% op de totale prijs van het verblijf geldt als reservering.

Het saldo dient ten laatste 5 weken voor het begin van het verblijf betaald te worden.

De betaling kan uitsluitend worden uitgevoerd via bankoverschrijving. IBAN: BE08 4256 1654 3113 BIC KREDBEBB Beeckman Nieuwenbos 75  1702 Groot-Bijgaarden

 

 

 

 

 

 

Annulatie voorwaarden

 

 

 

 

In geval van annulatie tussen de reserveringsdatum en 42 dagen voor het begin van het verblijf: 30% van de totale prijs van het verblijf wordt ingehouden..

 

In geval van annulatie tussen de 42ste dag (inbegrepen) en de 28ste dag (niet inbegrepen) voor het begin van het verblijf: 60% van de totale prijs van het verblijf wordt ingehouden..

 

In geval van annulatie tussen de 28ste dag (inbegrepen) en de 2de dag (niet inbegrepen) voor het begin van het verblijf: 90% van de totale prijs van het verblijf wordt ingehouden..

 

In geval van annulatie tussen de 2de dag (inbegrepen) voor het begin van het verblijf en daarna: 100% van de totale prijs van het verblijf wordt ingehouden..

 

 

 

 

 

 

 

Waarborg

 

 

 

 

 

De waarborg (€400) dient contant betaald te worden bij ontvangst van de sleutel.

 

Deze borg wordt binnen de 15 dagen na de huurperiode terugbetaald na aftrek van de kosten (verbruik/taks/schade),

 

 

 

 

 

 

 

 

Mee te brengen:

 

 

 

 

Bedlinnen: Alle bedden zijn voorzien van een matras/hoofdkussen beschermer en donsdekens. U dient dus zelf voor kussensloop, onderlaken en donsdeken overtrek te zorgen (1 x 180cm, 6 x 90cm, kinderbedje 60/120cm).

Bad- en keukenlinnen &

Afwasmachine product: 3 in 1

WC papier